Volwassenen

Kom te weten hoe de Gezonde Regio volwassenen ondersteund in het vormen of het behouden van een gezonde levensstijl met kennis over voeding en gezondheid middels lokale initiatieven. Samen werken we aan een gezonde leefomgeving.

Initiatievenlijst Volwassenen

Uitgelicht

HealthyLife

Beschrijving

HealthyLife is een leefstijlinterventie bestaande uit een programma die zich richt op gezonde voeding en beweging.

Initiatiefnemer

Samen voor Heerlen

Provincie

Limburg

Website

Flevo Campus Think Thank

Beschrijving

De Think Thank is een programma voor studenten en jong professionals met acht bijeenkomsten die gezamenlijk worden uitgedaagd na te denken over een beter voedselsysteem voor de toekomst. De deelnemers werken gezamenlijk aan een project gericht op één van de thema's voedselcultuur, voedsel innovatie, gezonde voedselomgeving en lokale voedselsystemen.

Initiatiefnemer

Public Food en Flevocampus

Provincie

Flevoland

Website

De Volkskantine

Beschrijving

De Volkskantine, tegenwoordig Mensa Mensa genoemd, wil de nieuwe basisvoorziening voor goed en betaalbaar eten zijn en onderzoekt hoe dat te doen, door het te doen. Het is een plek waar eten is losgekoppeld van winst maken, waar fantastische, gezonde en duurzame maaltijden voor de prijs van een snackbarmaaltijd worden geserveerd, net zo makkelijk als een Hema restaurant, en met de sfeer van een koffiehuis om de hoek.

Initiatiefnemer

Public Food en Flevocampus

Provincie

Flevoland

Website

Initiatievenlijst

Wil je alle initiatieven bekijken die horen bij de doelgroep volwassenen? Klik dan op de knop.

Kaart

Toelichting kaart

Hoe donkerder groen de gemeente is des te meer initiatieven het bevat. Klik op de gemeente om de initiatieven per gemeente te kunnen inzien.

Wil je meer toelichting over de werking van de kaart? Klik dan op de knop:  Toelichting kaart.