Kaart

Begrijpt u de werking van de kaart niet? Lees dan hieronder hoe u de kaart kan gebruiken.

Kaart bewegen

Met de muis of het touchpad kunt u door de kaart heen bewegen. Houdt hiervoor u linkermuisknop of u linkertouchknop ingedrukt en beweeg de muis om de kaart te kunnen bewegen.

 

In- en uitzoomen

De kaart kan op twee manieren in- en uitgezoomd worden. Als u gebruik maakt van een muis kan u in- en uitzoomen met de scrolknop. Heeft u geen muis dan kan u in de kaart inzoomen door op de plus te klikken of uitzoomen door op de min te klikken.

 

Initiatieven per gemeente

Wilt u weten welke initiatieven er zijn binnen uw gemeente? Klik dan midden op de gemeente naar keuze en er zal een venster met initiatieven openen.

 

Initiatieven venster

De initiatieven worden per gemeente getoond. In dit venster zijn een aantal onderdelen te zien.

 

1. Bovenin het venster ziet u de naam van de gemeente en de hoeveelheid initiatieven die in de gemeente plaatsvinden

 

2. In het venster zijn tabellen te zien. Elk initiatief heeft zijn eigen tabel waarin de naam, het samenwerkingsverband en de website van het initiatief staat.

 

3. In het venster kan gescrold worden om alle initiatieven te kunnen zien.

 

 

Tools

In het initiatieven venster zijn een aantal tools te zien.

 

1. Dit '1 of 3' verschijnt op het moment dat u op de grens tussen gemeentes klikt. Hier staat aangegeven hoeveel gemeentes er op de grens zitten. Met de pijlen die links in het venster worden getoond kan u gemakkelijk tussen deze gemeentes wisselen.

 

2. De eertse tool die u hier ziet staan helpt om het initiatievenvenster te verkleinen of te vergroten. De tool die u als tweede ziet kan gebruikt worden om het venster in- en uit te klappen. Als laatste wordt een kruis getoond die gebruikt kan worden om het vernster te sluiten.

 

De Gezonde Regio hoopt dat deze informatie u heeft geholpen.

Heeft u niet de juiste informatie kunnen vinden?
Neem dan contact met ons op en stel uw vraag.